SBS verlengt contract Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens heeft vrijdag zijn contract verlengd bij SBS6. Door de contractverlenging zal de 40-jarige presentator ook de komende twee jaar te zien zijn op de kanalen van SBS. Dat blijkt uit een persbericht dat het mediabedrijf deze week publiceerde.

“Ik heb net weer besloten om twee jaar bij de club te blijven en ga ook weer een nieuwe serie van De Wereld van Beau maken, dus ik ben echt heel erg tevreden”, zegt de oud-presentator van onder meer RTL Boulevard, Deal or No Deal en Het Zesde Zintuig in een eerste reactie tegen zijn werkgever.

Van Erven Dorens, die eerder geflopte programma‚Äôs presenteerde als De Zaterdagavondshow en Show me the Money, is erg tevreden over het openbreken van zijn contract en de nieuwe sfeer die er bij de zender hangt na de overname door Talpa en Sanoma: “Iedereen heeft er ontzettend veel zin in. De sfeer is een stuk verbeterd, omdat er licht aan de horizon is.”

Vorige week startte hij met een nieuwe poging een kijkcijferhit te scoren. In de reportageserie De Wereld van Beau gaat hij vergaande uitdagingen aan. In de eerste uitzending werd een poging gedaan om het Kanaal over te zwemmen, wat uiteindelijk mislukte. Die uitzending trok achthonderdduizend kijkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *